Hopp til innholdet

Scanticket

Unn deg kulturopplevelser

Scanticket tilbyr både konsertbilletter og teaterbilletter. Vi tilbyr gunstige priser så du både kan unne deg en fin opplevelse, og gi en bort i gave. Eller bare ta med deg noen så opplevelsen kan deles. Litt for ofte velger vi bort opplevelser som gir oss inspirasjon og glede, til fordel for mer praktiske ting.

Nå trenger du ikke lenger ta det valget. Stykkene du alltid har hatt lyst til å se, eller stykkene du ønsker å se igjen er tilbake.

Konsertbilletter online
Scanticket billetter

Scanticket gjør drømmene virkelige

Sannheten er at mange av oss ikke synes vi kan ta oss råd til konserter og teater. Det kommer stadig i siste rekke. Nå kan du prioritere hygge og nye impulser.

Gi næring til fantasien, intellektet og sosialister med venner på samme tid. En kulturopplevelse er noe utenom det vanlige og like viktig som alt annet. Gi deg selv bedre samvittighet og inviter med deg noen. Våre priser gjør at du kan dele opplevelsen med flere andre.

Kultur til fornuftige priser

Næring til kropp og sjel

Scanticket gjør det mulig å gi tankene en vitaminpille. Det er ikke bare et sunt kosthold og mosjon som er essensielt. Hodet trenger også påfyll og det er like viktig for en sunn livsstil. Nå kan du gå med god samvittighet.

Lenge har kulturlivet vært stengt. Nå er det åpent igjen så benytt sjansen før det innføres restriksjoner på nytt. Opplev kulturskatter du tidligere bare har kunnet drømme om. Med våre fornuftige priser blir drømmene virkelighet og du kan få noen uforglemmelige stunder. Alene eller med noen utvalgte venner.

Glede i hver krone

Lite gjør så underverker for tankene som å se og oppleve nye ting. Selv om det er band du har hørt før, eller stykker du så for lenge siden. Hele stunden blir magisk og man kommer seg ut blant folk istedenfor å sitte hjemme. Selv om noe ikke skulle falle helt i smak blir det likevel en forandring i hverdagen.

Ikke sitt og vent på at noe skal skje eller noen skal invitere deg med på noe. Inviter med deg andre selv og bestem noe du vil oppleve. Scanticket tilbyr lave priser, så du kan ta med deg hvem du vil og se det mange ganger om du vil, både alene og med andre.

Scanticket billetter