Hopp til innholdet

Teaterbilletter

Gode kulturopplevelser

Teaterbilletter og konsertbilletter er flotte gaver. Gi dem bort til jul eller bursdag. Du må ikke ha en grunn for å gi en gave, og med våre lave priser kan du ta med deg så mange du vil. Ikke noe er så hyggelig som å dele en unik opplevelse sammen med noen du er glad i. Skjem deg bort og del med andre. Altfor ofte velger vi bort opplevelser og synes ikke vi kan bruke for mye på det. Nå trenger du ikke lenger velge bort kulturopplevelser.

Teater i Trondheim eller Oslo kan du nå si ja takk til. Vi har mange oppsetninger og priser som gjør at du kan ta flere turer.

Teaterbilletter
Teaterbilletter

Teaterbilletter som gave

Får du ikke lyst til å feire at livet er tilbake til normalen og alt er åpent igjen? Med Scantickets sine priser kan du unne deg en tur til teatret i høst.

Og nå du trenger ikke gå alene. Gode priser gjør at du kan gi en billett som gave og ta med deg både familie og venner. Unn deg noen gode kulturopplevelser nå når mørketiden er over oss for alvor. Benytt deg av gode tilbud hos Scanticket.

Book din neste kulturopplevelse i dag

Så mange kulturopplevelser som du vil

Ikke la prisen hindre deg i å oppleve det du vil. Nå kan du både følge med på siste nytt og se klassikere, enten for første gang eller for å nyte gjensynet. Book nå for gode tilbud, og husk, teater er en perfekt julegave.

Teater i Trondheim kan du enkelt kombinere med en skikkelig shoppefest eller hva med et kakestykke på et av byens mange konditorier før stykket? Ingen grunn til å ikke si ja takk til begge deler med Scantickets fornuftige billettpriser. Book din neste kulturopplevelse i dag, og ta med en venn.

Teater hvor som helst

Teater i Trondheim eller teater i Oslo? Valget er ditt og du kan oppleve flere av de samme oppsetningene uansett hvilken by du velger. Med Scantickets hyggelige priser blir det mulig å se flere oppsetninger og ikke måtte velge. Unn deg noen skikkelige kulturopplevelser nå som alt er åpent igjen. Ta med venner eller familie og hygg deg i høst.

Teaterbilletter kan ofte oppleves som dyre for mange, uansett om du skal på teater i Trondheim, eller i en annen by. Prisene ligger omtrent på det samme nivået, og da er det ikke så mange billetter man føler at man kan unne seg i løpet av året. Nå kan du med kjøpe flere med god samvittighet.

Teaterbilletter